luni, 17 mai 2010

A fi sau a nu fi pitzipoanca

A fi sau a nu fi pitipoanca...noi, fetele, oare ne punem vreodata problema asta? Sau pur si simplu suntem sau nu? Ei bine, ar trebui sa incep cu definitia pitipoancei...ceea ce o caracterizeaza, ceea ce intra in partea de "asa nu" si ceea ce ne starneste rasul atunci cand trece pe langa noi pe strada. Cum recunosti o pitipoanca? Pai nu este nevoie sa faci asta, pur si simplu nebunia de sclipici si tocurile de 15cm in mijlocul zilei, nu sunt detalii care pot trece tocmai neobservate, ca sa nu mai mentionez aglomeratia de culori, boticul ROZ si aspectul pielii care ne aminteste de evreii din lagare! Am observat ca fetele astea au o pasiune pentru cantitate, si nu una oarecare, una industriala...bineinteles! La ele totul e mult! Rujul, accesoriile, placile D&G de pe blugii luati din tarabe, toata pasiunea pentru "fake" din ele rasare si tot in ele apune!
Evident ca a fi o "pisi" nu se rezuma doar la aspectul pe care si-l insusesc, dar e o adevarata placere sa le auzi vocea care iti da impresia ca tocmai au inspirat vreo 2-3 baloane de heliu, cat despre cultura nu prea exista, sau daca exista e lasata undeva adanc de tot si acoperita de toate non-valorile pe care le scot pe gura. Cuvintele lor se adapteaza crizei, adica sunt din ce in ce mai scurte, si cele mai intalnite exemple ar fi "frumi" si "dragu", dar asta nu e neaparat ceva rau, suntem patrioti, ne adaptam nevoilor tarii..facem economie!
Cel mai trist e ca ele vin la pachet cu baieti fix la nivelul lor pentru ca, fetele, au si ele niste standarde! Baiatul trebuie neaparat sa aiba o masina cat mai frumoasa si mai eleganta, bani deasemnea, ca doar pisi trebuie sa iasa si ea in club si oricat i-ar placea sa atarne la x si y e mai bine cand au un "iubi" dispus sa le ofere tot ceea ce au nevoie.
Concluzia este una dezamagitoare pentru ca aceasta mica societate este in plina expansiune, iar valorile si cultura pe care profesorii incearca sa ni le transmita ajung detronate de numeroasele ore petrecute in fata oglinzii si multele defilari pe bulevard, pentru ca o "pitzi" daca nu se simte frumoasa si admirata isi pierde statutul!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!